استاد مهدی جمشیدخانی : درساژ را پاس بداریم
درساژ را پاس بداریم
سال 93 و نیمه دوم آن را سال درساژ بنامیم و هم قسم شویم که آن را پاس داشته و قطار به حرکت درآمده اش را از حرکت نیاندازیم.
روی سخنم با ریاست فدراسیون و رؤسای هیات سوارکاری و دبیران آن هاست چراکه:
فدراسیون سوارکاری با دعوت از دو داور برجسته درساژ دو مسابقه مهم در تهران برگزار کرد و علیرغم آنکه دومینش در روز غیر تعطیل و روزی کاری و درسی بود همچنان با استقبال روبرو شد و در طی دو مسابقه بیش از شصت و اندی نفر شرکت کردند. در مسابقه دوم آقای پیتر انگل، تک تک سوارکاران را خواست و راهنمائیشان کردکه کاری بود بس ارزنده. در جام بزرگذاشت من هم در اصفهان که با درساژ شروع شد، بیش از 40 نفر شرکت کردند و خواستار ادامه این مسابقه بودند.
از طرف دیگر از وحید برقعی و علیرضا بختیار و اسفندیار هوشمندی هم قول گرفته ام که درساژ در استان البرز و همدان راه اندازی شود که به هر حال فدراسیون باید نقشی فعال تر عهده دار شود و همچنان کلاس هایی داوری را فعال و زنده نگه داشته و به تربیت داور درساژ همت گمارد تا دیگر بار این چرخ به حرکت درآمده از حرکت نیفتد.
لازم نیست تأکید کنم که در ساژ و در نهایت پیشرفت سوارکاری در گرو داوری صحیح و هوشمندانه و آگاهانه ان است. من باز هم سهمم را ادا کرده و با ترجمه کتاب شرائط داوری درساژ که اکنون مراحل اولیه چاپ را می گذراند و از طرف دیگر برگزاری کلاس های توضیح و تشریح اهداف درساژ در شهرستانها برآنم تا این رشته پیشرو و مشعلدار ورزشهای سواره را سرپا نگه داشته و در پیشبرد آن همچنان سهیم باشم.
در اینجا لازم میدانم از آقای دکتر خلیلی، محمد کاظمیان، علی هژبر، سیروس قدرتی پور و خانم شریسا غفاری و جهانگیر جهان بین و تمام سوارکاران عزیزی که دعوتم را لبیک گفتند تشکر کنم که در این چند مسابقه و کلاس های آن سنگ تمام گذاشتند.
مهدی جمشیدخانی