چگونه کودکمان را به باشگاه سوارکاری ببریم؟
دانستن این مطلب که چگونه باید باشگاهی را برای آموزش سوارکاری فرزندانمانانتخاب کنیم بسیار مهم است.همانطور که باید بدانیم آیا کارگر اسب زین و یراق را برای اسب و سوارکار خوب تنظیم می کند یا خیر؛ یا اسب را به خوبی تیمار می نماید یا خیر و یا اینکه به اسب خوب خوراک داده می شود و یا از آن درست مراقبت می شود یا خیر؛باید بدانیم آیا این باشگاه برای سوارکاری کودکمان مناسب است یا خیر.در صورتی که موارد فوق به درستی رعایت نمی شود ، نباید اجازه دهیدفرزندتان در آن مرکز سوارکاری را شروع نماید.
قدم ها:
قدم 1: آیا کودک شما اصلا به یادگیری سوارکاری علاقه دارد؟آیا حقیقتا کودک شما می خواهد که سوارکاری را بیاموزد؟ این پرسشی بسیار مهم است که باید شما از خود داشته باشید، چراکه بعضی از اشخاصی که از جوانی خود سوارکار بوده اند حالا می خواهند فرزند خود را به زور سوار بر اسب کنند، در حالیکه فرزند آنها اصلا علاقه ای به سوارکاری ندارد.بنابراین توصیه می شود به جای صرف وقت و هزینه ی بیهوده نخست این سوال را از فرزندتان بپرسید.
قدم 2: با چند باشگاه تماس بگیرید و اطلاعات بگیرید.آنهایی که هزینه های معقولی را اعلام کردند در کنار یکدیگر قرار دهید و از میان آنها تصمیم بگیرید کدامیک را می خواهید انتخاب کنید.هزینه کلاس گروهی را با هزینه کلاس خصوصی نیز مقایسه کنید تا بتوانید انتخابی صحیح داشته باشید.لیست باشگاه ها را می توانید از فدراسیون سوارکاری بخواهید.
قدم 3: از فرزند خود سوال کنید که ترجیح می دهد در یک کلاس گروهی شرکت کند یا کلاس خصوصی را ترجیح می دهد. او در کلاسی لذت می برد که به آن علاقه دارد.کودکی که به کلاس خصوصی علاقه دارد ،هرگز از اینکه درمیان دوستان خود سواری کند ، لذت نمی برد و خوشحال سواری نمی کند.
قدم4: اطمینان یابید باشگاهی که برای آموزش سوارکاری فرزندتان انتخاب کرده اید ، خدمات آموزشی ای که شما می خواهید را می تواند ارائه دهد.کودکی که تا به حال سوار اسب نشده است تا وقتی که مربی او اعلام کند که فرزند شما می تواند در کلاس های مبتدی سواری را ادامه دهد،ممکن است لازم شود به صورت دستگردان و با کمک و همراه آموزش سوارکاری را آغاز نماید.
قدم 5 : از باشگاه بازدید کنید.علاوه بر تصویری که شما از باشگاه انتخابی خود در ذهن دارید ،لازم است با دقت بیشتر در مورد مانژ آموزشی و محل لنژ و دستگردان از باشگاه بازدید داشته باشید و اگر به نظرتان همه چیز خوب آمد آنگاه نسبت به ثبت نام فرزند خود اقدام نمایید.
قدم6: .اسب های باشگاه را هم بررسی نمایید.همه اسب ها در باشگاه باید خوشحال ، سلامت،هوشیار، تمیز و از خوراک سیر باشند.
قدم 7: بررسی کنید که آیا کلاه ایمنی سوارکاری را باشگاه در اختیار کودک شما می گذارد یا باید خود شما تهیه کنید.در هر صورت مادامی که فرزند شما بر روی اسب سواری می کند یا دستگردان می شود که احتمال به زمین افتادن او هنوز وجود دارد،باید کلاه ایمنی مخصوص سوارکاری را به سر داشته باشد.گاهی بچه ها از اضطراب به زمین افتادن و نداشتن کلاه برای همیشه سوارکاری را کنار می گذارند.
قدم 8:چگونگی ارائه دیگر لوازم سوارکاری را هم از سوی باشگاه بررسی نمایید.کنترل کنید باشگاه زین و یراق مناسب کودک برای فرزند شما استفاده خواهد کرد یا لازم است آن ها را به صورت شخصی تهیه نمایید.ضمنا لازم است سوال کنید آیا تهیه شلوار سوارکاری و جلیقه محافظ بدن و یا لوازم دیگر لازم است یا اینکه تا وقتی که فرزند شما دستگردان می شود و در کلاس گروهی شرکت نمی کند می تواند از شلوار و دستکش معمولی استفاده نماید.
قدم9: اطمینان یابید فرزندتان از چکمه یا نیم چکمه مناسب یا مخصوص سوارکاری استفاده می کند، در غیر این صورت احتمال گیر کردن پا در رکاب در هنگام افتادن زمین و کشیده شدن بر روی زمین وجود دارد.
اگر همه ی مراتب به نظرتان مناسب و ایده آل آمد،درنگ نکنید و با ثبت نام فرزند خود در کلاسهای سوارکاری دربی به سوی دنیایی جدید پر از هیجان و موفقیت و شادابی برای کودک دلبند خود باز کنید.
تالیف و ترجمه:مهندس غزاله منتظم